Welkom

Het was altijd al een droom van mij geweest om in het mooie Zuid-Frankrijk een chambres d’hôtes uit te baten. Zo heb ik de stap gewaagd en ben ik vanuit het Belgische West-Vlaanderen vertrokken richting Quillan.

Het volledige nieuw gebouwde houten huis biedt kamers met prachtig uitzicht op de bergen en bevindt zich net buiten het centrum. Het stadje ligt op ongeveer 800m wandelafstand.

Ik koos voor de naam Le papillon magique omdat ik gefascineerd ben door het leven van vlinders, hoe deze vanuit een eitje ontpoppen tot een prachtige vlinder. De vlinder is ook het symbool van geboorte. Dit wens ik dan ook voor al mijn gasten dat ze hier kunnen herbronnen en zich herboren voelen.

In de gezellige eetkamer kan je genieten van een drankje en ook gebruik maken van aanwezige gezelschapsspelen.

Ik verwen jullie graag met een heerlijk ontbijt en ’s avonds kan je de dag afsluiten met een lekker diner. De gerechten zijn zeer uiteenlopend

.Ik verwelkom graag het hele jaar door gasten. Mensen die willen genieten van de rust of voor mensen die liever een actieve vakantie wensen kunnen hier zeker ook hun hartje ophalen. Voorbeeld wandelen, fietsen, moutainenbiken, kajakken, rafting, adventure tochten…

Voor diegenen die graag de cultuur en de geschiedenis van de Katharen willen onder de loep nemen is Quillan de ideale uitvalsbasis. Ik bevind mij namelijk in de streek van de Katharen waar alles nog goed zichtbaar is.

Wie nog op een andere manier wil genieten bied ik ook massages aan. Van een zalige voet- of nekmassage tot een volledige lichaamsmassage.

Ik sta jullie graag bij met raad en daad!

Comments are closed